Hoi René,
Weer wat foute antwoorden :mrgreen: , maar die wil ik je toch niet ontzeggen.
Zelf BBQ ik altijd met gewoon (hard)hout dat overal (bos) ligt, het duurt iets langer voordat het tot kooltjes gevormd is, maar het is vakantie. Dat scheelt je alvast de ruimte (en de kosten) van houtskool.
Onderweg in Frankrijk , Spanje (area recreativa) en Portugal vindt je overal openbare BBQ plaatsen, "alleen hout toevoegen", de BBQ met grill staan al klaar. Vaak ligt er ook droog snoeihout hiervoor klaar, anders even zoeken.
De een na gemakkelijkste manier is een plaat staal, 1mm 60 x 60cm, fikje erop stoken van hout met eventueel houtskool, effe wachten, uitsprijden en dan de speciale grill hierop bv. deze
grille-barbec-pied.jpg
Overal in het zuiden verkrijgbaar.
Veel kleiner en lichter kan niet, een eeuwenoud beproefd model :D .
Mvg. Paul
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.